MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Ajutaţi-ne, ca să vă putem ajuta mai bine

 

Ştim cu toţii că…

…nicicând în istoria omenirii nu s-au inventat atât de multe medicamente, aparate medicale atât de sofisticate şi de scumpe şi nu s-au vândut atâtea mii de tone de medicamente, dar am atins “performanţa” ca numărul de copii bolnavi cronici să îl egaleze pe cel al adulţilor.

…suntem o generaţie de consumatori de medicamente şi excitante, medicina – chiar dacă doar paliativă sau simptomatică – evoluează continuu şi impresionant dar, dintre toate animalele, suntem singurii care murim înainte de a ne consuma cu totul programul biologic şi doar unul la un milion dintre noi reuşeşte să trăiască o durată apropiată de ceea ce i-a fost hărăzit.

…suntem din ce în ce mai apatici, mai indiferenţi, murim din ce în ce mai tineri şi mai violent, bolnavi la trup, la minte şi suflet, dar nu Timpul ne degradează viaţa, ci obiceiurile greşite şi stilul de viaţă nenatural, hrana poluată şi apa toxică.

***

Am reuşit să demonstrăm că nu întotdeauna bolile “incurabile” sunt chiar incurabile şi că oricând se poate face mai mult pentru binele oamenilor. Precum şi că bolile cronice pot avea, totuşi, un sfârşit.

Iar practica internaţională arată că această abordare a problemelor de sănătate este o variantă reală, viabilă şi chiar din ce în ce mai preferată.

Problema pentru oricine aflat în astfel de situaţii este că nu există un loc în oraşul nostru (şi, de fapt, nici în ţară) în care să existe tehnologia actuală din domeniu, tipurile de terapii specifice necesare, terapeuţi pregătiţi, precum şi know-how-ul pe care îl presupune un astfel de demers.

De aceea dorim să completăm şi să extindem serviciile pe care le oferim pacienţilor aflaţi în situaţii deosebite care apelează la acest tip de tratament, printr-un sistem tehnic integrat de medicină alternativă care să asigure o creştere a eficienţei tratamentelor şi să sporească şansa la viaţă a celor grav bolnavi care vin la noi.

Avem la dispoziţie spaţii suplimentare care pot fi renovate şi amenajate şi ştim care este necesarul de dotare tehnică care să asigure o creştere a eficacităţii demersului terapeutic, precum şi o şansă mai mare de supravieţuire şi calitate crescută a vieţii pentru cei bolnavi.

Orice Donaţie va fi folosită pentru acest scop şi pentru Marele Vis: o clinică departe de poluare, soluţia perfectă pentru cei grav bolnavi.

 Vă mulţumim!

1 comment to Ajutaţi-ne, ca să vă putem ajuta mai bine

  • Nechifor Georgeta

    Va doresc din inima sa reusiti sa va extindeti si ma rog,ca Dumnezeu sa rinduiasca sa gasiti sponsori,oameni cu suflet si posibilitati ca sa va sprijine!
    Si sa stiti ca, daca va imaginati,credeti cu tarie in visul ce-l aveti,Dumnezeu va auzi cuvintele si chiar gindurile D-voastra si le va face adevar;tot Universul va va sustine!
    Doamne ajuta!g.

Scrieti un comentariu