MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Anatomia

Considerăm logică şi de bun simţ descrierea fiinţei umane ca fiind o structură complexă, compusă nu doar din corpul fizic, ci şi din suflet şi spirit. A reduce omul doar la un ansamblu de sisteme, aparate şi organe corelate între ele, la o înlănţuire de rotiţe care se angrenează unele pe altele asemenea roţilor unui ceas, credem că este un reducţionism mecanicist care se dovedeşte zi de zi păgubitor. Iar a reduce viaţa psihică, cu toate realităţile ei, toate trăirile spirituale ale omului şi umanităţii, doar la simple reacţii biochimice cerebrale, este mai mult decât o exagerare, este o greşeală.

Din fericire, revoluţia a început (fără să ceară acordul cuiva, ca orice revoluţie) şi aici, iar noua paradigmă care a început să se structureze în lumea ştiinţifică după anii ’70 suntem convinşi că va aduce şi medicina conceptuală acolo unde îi este locul, adică în mileniul III.

Există forme de terapie (vezi TERAPII) pentru toate aspectele fiinţei noastre, care se adresează anume diverselor corpuri (fizic, energetic, emoţional etc.) şi, în funcţie de problemele pe care le ai, vom stabili împreună pe cele care ţi se potrivesc şi programul personalizat de tratament. Îţi putem garanta înalta calitate a actului terapeutic de care vei beneficia din partea unor profesionişti.

Sunt mult prea multe si valoroase referinţele despre aceste terapii pe care le poţi găsi în cărţi sau pe internet, chiar si prin link-urile noastre pe care le ai la dispoziţie, pentru a relua si noi descrierea lor – de aceea, aici nu vei găsi decât câte ceva din experienţa noastră legată de ele. Îţi lăsăm bucuria lecturii şi a propriilor descoperiri, chiar dacă, în acest domeniu, niciodată adevărata ştiinţă nu se transmite prin scris! Caută, citeşte şi, pentru orice întrebare sau nelămurire, îţi stăm la dispoziţie prin contact.

Scrieti un comentariu