MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Cum te putem ajuta

Noi şi tu

Ştim că în lupta ta cu boala ai trecut prin momente grele, ţi-ai legat speranţele de multe medicamente, tratamente, oameni, spitale, ai plecat urechea la multe sfaturi şi ai urmat multe căi pe care le credeai de vindecare. Noi suntem o cale care te va conduce către sănătate, către starea de bine, către tine însuţi şi către viaţă.

Îţi oferim

  • O alternativă terapeutică la tratamentele care nu au putut să te ajute până acum sau o completare terapeutică la cele pe care le faci, pentru a depăşi mai uşor şi mai repede problemele şi complicaţiile. Metodele noastre de tratament, complementare sau alternative pornesc de la studiul cauzelor problemelor tale, având avantajul că sunt neinvazive, netoxice şi nu-ţi pot face rău.
  • O abordare holistică strict personalizată a problemelor cu care te confrunţi, pe care le vom urmări împreuna până la dispariţia lor definitivă şi până la atingerea unei stări reale de sănătate.

Important

Tratamentele alternative au efecte benefice cu condiţia să fie recomandate şi aplicate de o persoană specializată în acest domeniu (ATENTIE! dacă un medicament este acelaşi în toate farmaciile, aici cel mai important este terapeutul şi nu denumirea terapiei !), iar indicaţiile primite respectate, căci fiecare lucru are rostul şi locul lui bine precizat în terapie. Schemele noastre de tratament sunt complexe, cu obiective multiple şi eşalonate, cuprind o gamă largă de terapii şi indicaţii care trebuiesc urmate cu aceeaşi rigurozitate cu care urmezi un tratament medicamentos. Toate acestea sunt condiţii minimale obligatorii pentru a putea spera în reuşită!

Experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul anilor alături de cei aflaţi în momente dificile, precum şi rezultatele pe care le-am obţinut, ne-au ajutat să găsim cele mai bune formule terapeutice, cele mai bune abordări interdisciplinare ale problemelor pacienţilor noştri, cele mai bune metode de ridicare a calităţii actului terapeutic.

Te invităm apoi să înveţi cum să-ţi întreţii sănătatea, căci trăim într-un mediu deschis şi poluat şi singură nu se va putea menţine neschimbată. Pentru aceasta vezi Ce îţi putem oferi

Îţi propunem să te tratezi înainte de a ajunge bolnav, iar noi o să-ţi spunem cum. Te invităm la un efort personal de autocunoaştere şi autocontrol, la un regim alimentar corect, la metode simple care să te ajute să devii şi să rămâi sănătos, cu alte cuvinte, te ajutăm să înveţi să ai grijă de tine însuţi! Aceasta pentru că astăzi sunt prea mulţi oameni care îşi descoperă boala prea târziu…  

Te putem ajuta şi atunci când analizele tale încă sunt relativ bune, dar tu nu te mai simţi prea bine!… Chiar dacă nu ai simptome de boală, sunt multe semnalele pe care corpul tău le emite cu ceva timp înainte ca boala să devină vizibilă. Putem să le găsim prin evaluări bio-psiho-somatice şi să te ajutăm!

Şi mai putem face ceva: să îţi explicăm cum ţi-ai pierdut sănătatea, care sunt cauzele bolii tale, ce sunt crizele de boală şi crizele de vindecare…şi mare ajutor vei avea din aceasta!

Cel mai important este faptul că noi nu îţi vom da alte medicamente! Tratamentele noastre îţi vor purifica corpul, îl vor întări, îi vor stimula funcţiile şi îl vor ajuta să lupte cu dezechilibrele, cu boala şi să o învingă! Ceea ce este cu totul altceva!…

(unele din ideile de aici le regăsiţi şi la Profilaxie)

1 comment to Cum te putem ajuta

Scrieti un comentariu