MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Tratamentul nostru

Recomandăm tuturor pacienţilor ca, dacă nu au făcut-o până acum, să meargă la duhovnic să se spovedească şi să se împărtăşească!

Experienţa ne-a arătat că eficienţa demersului terapeutic şi evoluţia ulterioară este mult mai bună în această situaţie.

 • Cuprinde mai multe etape şi este format dintr-un anumit număr de şedinţe eşalonate de-a lungul câtorva săptămâni sau chiar luni, în funcţie de situaţie.
 • La început şedinţele se pot succeda zilnic, rărindu-se apoi treptat. Aceasta pentru că pe măsură ce funcţiile sistemelor şi aparatelor cresc, la un moment dat efectele unei şedinţe depăşeşte 40-50 de ore şi atunci putem face un tratament la 2-3 zile, fără ca tu să stai degeaba acasă.
 • Tratamentul urmăreşte, simultan sau nu:
  • deblocarea meridianelor energetice,
  • refacerea sarcinii energetice (densităţii de câmp),
  • activarea sistemului limfatic şi imunitar,
  • refacerea structurii informaţionale,
  • eliminarea depozitelor toxice care creează, de obicei, simptomatologia,
  • regenerarea ţesuturilor – curăţate anterior de toxine,
  • reluarea funcţiilor normale de organele/glandele etc. respective – proces laborios datorită faptului că suntem un sistem automat (cu „buclă închisă”),
  • „recuperarea” şi vindecarea „părţilor de suflet” traumatizate în trecut,
  • însuşirea unei tehnici de relaxare psiho-somatică, pentru „decuplare” şi mărirea eficacităţii şedinţelor de tratament,
  • învăţarea unor metode accesibile şi eficiente de autotratament, unelte preţioase pentru toată viaţa,
  • asimilarea în viaţa cotidiană a unui program de gimnastică fizică şi/sau energetică, necesar menţinerii sănătăţii ulterior perioadei de tratament şi deschiderii unui drum către spiritualitate,ceea ce va duce către ameliorarea problemelor anatomice şi funcţionale, reechilibrarea şi armonizarea tuturor aspectelor fiinţei tale.
 • Fiecare şedinţă are o structură complexă şi cuprinde, în proporţii de timp bine determinate, tipurile de terapii necesare pentru atingerea scopului urmărit.
 • La finalul tratamentului, dincolo de starea de sănătate dobândită, vei ştii şi ce trebuie să faci ca să nu mai recidivezi şi să-ţi păstrezi starea de bine şi de armonie pe toate planurile.

S-ar putea să te mire faptul că noi susţinem că putem trata o paletă largă de afecţiuni, ca în orice spital universitar!…şi fără să avem medici specialişti pentru fiecare domeniu în parte.

E îndreptăţită mirarea ta şi tot ceea ce îţi putem spune în acest spaţiu îngust este un aforism atribuit lui Albert Einstein: „Nici o problemă nu poate fi rezolvată decât de pe un nivel superior celui care a creat-o!”. Iar de la un nivel superior, spunem noi, orice rezolvare este mult mai simplă. Te invităm să nu ne crezi pe cuvânt, ci să experimentezi mai întâi!

ATENŢIE!: crizele de vindecare!

Eşti obişnuit ca, din momentul în care începi un tratament, starea ta să evolueze din ce în ce mai bine, aceasta fiind pentru tine şi un reper al corectitudinii şi eficacităţii tratamentului.

La noi însă, apelând la alte legi şi principii decât medicina alopată, lucrurile stau diferit.

Stimularea funcţiilor şi resurselor organismului şi angrenarea lor în lupta cu boala, duce la o adevărată revoluţie.

De aceea, declanşarea procesului de vindecare este însoţită uneori de accentuarea simptomelor şi apariţia altora noi, ca: greaţă, vomă, ameţeli, somnolenţă, dureri de cap, variaţii de tensiune, transpiraţie, modificarea mirosului şi culorii transpiraţiei, urinei etc.

Criza poate avea intensitate şi durată mai mare sau mai mică, declanşându-se, de obicei, în primele 10 zile de tratament şi estompându-se apoi treptat.

Terminarea crizei nu înseamnă că deja te-ai vindecat, ci doar că, în mod sigur, eşti pe drumul cel bun!

Uneori, crizele vor reapare în diverse stadii ale tratamentului, cu aceleaşi simptome sau cu simptome diferite (vei putea avea surpriza retrăirii unor simptome pe care nu le-ai mai simţit de mulţi ani, ale unor afecţiuni pe care le credeai de mult trecute şi vindecate), de intensităţi de regulă din ce în ce mai mici.

Te vom ruga să nu te sperii şi să ai răbdare: medicina tradiţională spune că “fără criză nu se poate ajunge la vindecare!”.

Scrieti un comentariu