MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Reconectarea

La origine, cu mult timp în urmă, meridianele – numite şi linii de acupunctură – situate pe tot corpul, erau conectate cu reţeaua de linii axiatonale ce încercuiesc planeta. Această reţea de linii ne conecta la o reţea mult mai vastă, făcând conexiunea între noi şi Univers. În timp însă, ne-am deconectat. Există diferite şcoli de gândire privind motivul şi felul în care oamenii s-au deconectat de la liniile şi matricea lor energetică. Ceea ce ştim este că acum e momentul să ne reconectăm la legătura noastră înnăscută cu Universul la un nivel mai evoluat şi mai puternic decât înainte.

Reconectarea propune şi activează noi linii axiatonale care ne conectează la nivele şi frecvenţe vibratorii unice standardizate de vindecare şi, nu în ultimul rând, de evoluţie personală, permiţând schimbul de lumină şi informaţii. Aceste linii axiatonale fac parte dintr-un sistem circulator dimensional paralel, care foloseşte energia de bază pentru reînnoirea funcţiilor corpului.

Reconectarea grăbeşte evoluţia pe calea vieţii. După Reconectare, Universul are un fel de a mişca lucrurile în jurul tău şi de a-ţi pune la dispoziţie mai multe, pur şi simplu datorită noii tale disponibilităţi faţă de Univers. Uşile se deschid, oameni săritori şi situaţii favorabile îţi apar în cale, blocajele se elimină, astfel încât să putem vedea Adevărul lucrurilor – Adevărul despre cine suntem cu adevărat.
De aceea, Reconectarea este o experienţă unică, care te va ajuta să-ţi găseşti drumul în viaţă.

Intenţia Reconectării este aceea de a ne aduce conexiunea intrinsecă deplină cu Universul. Aceasta se petrece în două sesiuni, atribuite de obicei procesului prin care tu primeşti Reconectarea Personală. Şi, bineînţeles, pentru a obţine cel mai înalt grad al Reconectării, tu trebuie să experimentezi în prealabil vindecarea ca parte a procesului. Iar cum cele două nu sunt procese complet separate, pentru a obţine beneficiile depline ale fiecăreia, sesiunile tale de Vindecare Reconectivă şi sesiunile de Reconectare Personală trebuie realizate în întâlniri separate.

RECONECTAREA PERSONALĂ SE FACE O SINGURĂ DATĂ ÎN VIAŢĂ!

 

Scrieti un comentariu