MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

În loc de epilog…

Acestea au fost însemnările mele despre ședintele din al II-lea ciclu de terapie Bowen. Cu iubire și multă bucurie împărtășesc aceste experiențe, în primul rând pentru că sufletul meu a dorit acest lucru. Am ținut acest jurnal dintr-o nevoie viscerală de a întelege și, mai ales, de a-mi mărturisi mie însămi ce trăiam, ce mi se întampla. Scriind pe hârtie trăirile, experiențele avute în timpul ședințelor, dar și în perioadele de pauză dintre ședințe, aduceam în sfera conștientului înțelegeri spre care nu privisem niciodată sau pe care nu vrusesem să le privesc niciodată.

Scrisul m-a ajutat să „materializez” în înțelegeri trăirile, emoțiile, energiile etc. ce le-am descoperit în mine însămi. Scrisul a reprezentat pentru mine puntea ce a legat cele două dimensiuni: SUBCONȘTIENTUL și CONȘTIENTUL, a fost translatorul unei limbi necunoscute de creierul meu conștient, a fost cheia ce mi-a deschis ușa spre adâncurile din interiorul meu, a fost vocea sufletului meu.

Până acum doi ani nu am ținut niciodată un jurnal, nu am scris mai mult de emailuri telegrafice ce nu depășeau 3 – 4 rânduri (cu tot cu formula de adresare). La școală, să fac o compunere mi se parea cel mai greu lucru posibil. Dar când sufletul meu a vrut să se facă auzit  nu au mai contat limitările minții mele (sau, mai bine, zis a tiparelor mele mentale), autosabotajele, fricile (de greseală, de ridicol, de părerea celorlalți, de “gura lumii”) etc, etc, etc.

Iar acum, tot sufletul meu a vrut să împărtășesc și altora aceste însemnări, trăiri, înțelegeri. De ce ? Nu îmi este încă foarte clar. Poate că așa se manifestă el sau poate este altceva ce eu, în acest moment, nu „înteleg”. Ce stiu însă, este că e minunat să te lași ghidat de această voce interioară. Iar eu asta am făcut impărtășind aceste pagini.

În al doilea rând, mi-am dorit să aduc un pic de inspirație și altora care sunt în căutare, care caută să se vindece, care caută să se găsească, să se descopere, care caută întrebări, care caută răspunsuri, care pur și simplu CAUTĂ.

Îi sunt profund recunoscătoare lui Mihai și îi mulțumesc pentru că există în viața mea. Îi mulțumesc pentru ajutorul și susținerea lui,  pentru că m-a incurajat în această inițiativă.

Îi mulțumesc lui Alina pentru că m-a învățat să privesc adânc în interiorul meu și să-mi ascult corpul.

Îi mulțumesc lui Claudia, cea mai blândă și delicată persoană pe care am întâlnit-o vreodata, pentru că a apărut în viața mea asemeni unui inger luminos și m-a învățat ce este blândețea.

Le mulțumesc tuturor fetelor de la Centrul de Sănătate „Sfântul Grigorie Decapolitul” pentru că m-au primit cu sufletele deschise, cu zâmbet și bucurie, pentru că alături de ele am învățat atât de multe.

Le mulțumesc colegilor mei de la Atelierul de Autocunoaștere, pentru munca de grup ce m-a ajutat, m-a ghidat, m-a susținut.

Și, nu în ultimul rând, îți multumesc ție, cititorule, pentru că ai acordat timp din viața ta să citești și să împărtășești cu mine aceste experiente.

Să fie cu folos !

 

Scrieti un comentariu