MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Sinceritate

Nu doresc să intru în contradicţie cu părerile, convingerile şi credinţele nimănui. Aceste pagini vor fi doar un loc unde eu – şi terapeuţii pe care i-am ajutat să se formeze de-a lungul anilor – ne vom aşeza ideile, experienţa şi ceea ce am înţeles şi sedimentat până acum din tot efortul meu de mai bine de 25 de ani – şi al lor de 11 ani, efort izvorât din dorinţa de a face BINELE.

Am ajuns în multe locuri din ţară şi din lume – din oraşele cele mai civilizate ale planetei până în jungla de pe malul Amazonului – mânat de aspiraţia de a cunoaşte şi învăţa mereu altceva, metode de tratament mai vechi sau mai noi, provenite din diverse culturi, continente şi epoci. Le-am învăţat cu bucurie şi sinceritate şi apoi, împreună cu oamenii cu care lucrez, ne-am străduit să fim cât mai buni în folosirea lor.

Ştiu că există o vorbă care spune că „drumul spre iad e pavat cu intenţii bune” şi că tot putem greşi, oricât de atenţi suntem şi oricât de mult ne-am dori ca acest lucru să nu se întâmple.

Există păreri pro şi contra relativ la multe aspecte în acest domeniu. Nu am găsit la cineva adevărul absolut, nu îl deţin nici eu, aşa că singura variantă care mi-a rămas (în afară de a abandona şi a nu face nimic) este experimentul, făcut cu sinceritate şi pe cât posibil cât mai riguros şi mai aproape de ştiinţific.

Am făcut şi facem toate eforturile de a înţelege principiile şi mecanismele fiecărei tehnici sau metode cu care am intrat în contact, pentru a o putea folosi cât mai bine şi evalua cât mai corect, chiar dacă uneori asta a însemnat câţiva ani de muncă. Şi au fost cazuri în care a trebuit să renunţăm la unele dintre ele după mult timp de experimentare, din diverse motive – de la cele care ţin de efecte şi durabilitatea lor în timp, până la considerente de ordin spiritual.

Am fost receptiv la orice sugestie pe care am primit-o – şi am acceptat-o dacă mi s-a părut logică şi de bun simţ. Am considerat întotdeauna că cel mai important este să mă simt aşezat corect „în pielea mea” şi în faţa propriei mele conştiinţe, chiar dacă aceasta mi-a produs şi „pagube colaterale”…

Am ajuns astfel la o anumită înţelegere a complexităţii fiinţei umane, ceea ce ne permite să reuşim să ajutăm în mod real oamenii şi să putem face dovada, cu dosare medicale şi mărturii, că şi această medicină are locul ei pentru o şansă la bine şi la viaţă.

Scrieti un comentariu