MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Principii generale

(m-au ajutat date preluate din scrierile lui Deepak Chopra şi Antonio Villoldo)

Corpul nostru, cea mai minunată creaţia a Naturii, este dotat cu o imensă inteligenţă, investită în toate organele şi în funcţionarea coordonată a acestora.

În fiecare an, 98% din totalul de atomi din corp sunt înlocuiţi (confirmat prin cercetări radioizotopice în laboratorul Oak Ridge din California) şi celulele din diferitele organe ale corpului se regenerează în ritmuri diferite.

De exemplu:

- celulele ficatului au nevoie de şase săptămâni pentru a se regenera, în timp ce ale pielii au nevoie de numai trei-patru săptămâni;

- ne schimbăm căptuşeala stomacului în numai patru zile, iar celulele ochilor noştri se schimbă în întregime în numai două zile;

- ţesutul adipos (celulele grase) se umple cu grăsime şi se goleşte în mod constant, astfel încât întreg ţesutul se reînnoieşte o dată la trei luni;

- scheletul osos, ce pare atât de rigid şi solid, se schimbă o dată la trei luni.

Atunci se pune următoarea întrebare:

„Dacă ne schimbăm celulele ficatului la fiecare şase săptămâni, cum se explică faptul că daca cineva se îmbolnăveşte de cancer la ficat în ianuarie, continuă să sufere de această boală şi în iunie? Teoretic, ficatul ar fi trebuit să se regenereze singur în acest interval de timp, celulele sale fiind complet schimbate.”

Răspunsul este că în interiorul celulelor noastre, în structura lor energetică, sunt stocate vechile noastre amintiri, numite „amintiri-fantomă”. Acestea reprezintă principala cauză a bolilor noastre degenerative. Înainte ca o celulă să moară, ea îşi transmite memoria noii celule care se naşte, iar tiparul bolii continuă în acest fel.

Câmpul nostru energetic conţine o arhivă completă a tuturor amintirilor noastre personale şi ancestrale, a traumelor şi bolilor din timpul vieţii prezente şi chiar elemente dureroase din vieţi anterioare – felul în care am suferit, am iubit, ne-am îmbolnăvit şi am murit. Traumele psihologice şi spirituale nerezolvate sunt gravate în câmpurile noastre luminoase.

Aceste înregistrări se formează atunci când emoţiile negative care însoţesc trauma nu sunt vindecate – şi rămân stocate în interiorul nostru sub formă de zone de energie mai densă.

Abuzul asupra unui copil nu este înregistrat ca o imagine a unui copil abuzat. De asemenea, cancerul nu apare ca o umflătură în matricea energetică. Ambele apar ca nişte rezervoare cu energie întunecată, stagnantă. Întreaga energie are conştiinţă, chiar şi cea primară. Când vindecătorul se acordează la ea, poate simţi furia, ura sau invidia înglobată în ea.

Atunci când o înregistrare este activată – asta se întâmplă în urma unui conflict emoţional semnificativ – ea îşi pune în funcţiune programele, alimentându-le de la rezervele de energie din corpul nostru energetic.

Amintirile stocate în celule pot fi scoase la iveală şi neutralizate, proces care generează producerea unor celule noi, sănătoase, care le înlocuiesc pe primele.

Pentru a întrerupe însă programarea şi pentru a scoate la iveală amintirile celulare, eliberându-te de ele, tu trebuie să intri în contact cu acea parte din tine care a creat programarea respectivă, respectiv cu inteligenţa corporală.

Procesul de Iluminare

Procesul de Extracție

Scrieti un comentariu