MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Ritualurile Iluminării (MUNAY KI)

TREZIREA FIINŢEI prin MUNAY KI

Vă invităm să participaţi la o experienţă unică, vă invităm să începeţi călătoria către voi înşivă, către vindecarea profundă a sufletului vostru, păşind în afara spaţiului şi a timpului, în tărâmul unde se întâmplă miracolele!…

Toţi căutăm BINELE.

Mulţi căutăm, mai mult sau mai puţin conştient, o cale către echilibru, către noi înşine, către iluminare.

Mulţi ne dorim vindecarea, trezirea sufletului şi evoluţia spirituală. O căutăm acolo unde vedem o lumină, unde auzim o poveste frumoasă… Sunt multe căi, cel puţin în aparenţă.

Cea pe care o prezentăm aici este o cale veche, cea mai veche.

Samanismul este prima practică spirituală a omenirii, ce se spune că datează de cel puţin 40.000 de ani. Unii antropologi cred că este chiar mai veche de 100.000 de ani.

Cel mai uimitor lucru este că samanismul este practicat şi în zilele noastre, peste tot in lume, iar asta este o dovadă a eficienţei sale. O practică atât de veche, dar care este încă folosită şi în prezent, trebuie să fie foarte puternică. Cuvântul “saman” vine de la tribul Tungusilor din Siberia şi înseamnă “cel care vede în întuneric“.

Este, fără doar şi poate, înţelepciunea oamenilor de demult, o adevărată Cale a Naturii, cale regală şi feerică, o ilustrare a Imaginaţiei Divine şi ne permite, prin Învăţătura sa, să ne deschidem spiritual. A fost (şi este) un sistem de credinţe simplu, care s-a mulat pe sufletul omului de pretutindeni, un soi de credinţă universală, care a ţinut loc şi de medicină.

Samanismul a luat naştere în Asia Septentrională, dar asemenea tradiţii lasă impresia că s-au practicat pretutindeni în lume. Riturile de cinste la populaţiile de la poli (laponi, eschimoşi, indienii din Alaska, din Nordul canadian) prezintă incontestabile similitudini cu riturile siberiene, cu ale indienilor din America de Nord şi ale triburilor primitive din Indonezia şi Oceania

Pentru noi, publicul larg european, samanismul a devenit o realitate cât de cât cunoscută abia în ultimii cel mult 10-12 ani, graţie unor eforturi extraordinare ale câtorva cercetători excepţionali care şi-au dedicat acestui scop nobil viaţa şi cariera. Oameni care au realizat valoarea inestimabilă şi importanţa acestor vechi tradiţii, frumuseţea şi puritatea lor, precum şi soluţiile atât de puternice şi elegante pe care le oferă la problemele cu care ne confruntăm de azi sau dintotdeauna.

Dintre aceştia, probabil cel mai cunoscut dintre toţi datorită Şcolii pe care a înfiinţat-o („The Four Winds Society – Healing the Light Body School”), este Dr. Alberto Villoldo. Psiholog şi medic antropolog, căutător devotat, cercetător şi profesor al Universităţii din San Francisco, acesta a studiat timp de peste 35 de ani (începând cu 1973) practicile de vindecare ale samanilor incaşi şi ale celor din Amazon. A câştigat încrederea Păstrătorilor Pământului şi a ajuns să fie iniţiat într-un străvechi şi sacru corp de practici ale înţelepciunii, necunoscut în Occident.

A reuşit astfel să aducă la suprafaţă, să sedimenteze şi să ne dăruiască această moştenire bogată şi sacră a amerindienilor, ajutând-o să-şi ocupe locul care i se cuvine printre marile tradiţii spirituale ale lumii. A „tradus” pentru noi, cu inteligenţă şi har de povestitor, vechile tehnici samanice de vindecare, ca să le putem înţelege şi folosi pentru a ajunge la sănătate şi la noi înşine.

 Vă invităm la o călătorie fascinantă şi transformatoare prin Univers şi prin noi înşine, un drum deloc uşor, dar plin revelaţii şi treziri pe care le-aţi căutat, probabil, dintotdeauna…

***

Vechile profeţii incaşe vorbesc despre un nou om ce va apare pe Pământ, în sau în jurul anului 2012 – o persoană plină de înţelepciune şi putere care şi-a asumat responsabilitatea pentru întreaga creaţie, care va trăi în afara fricii şi îşi va avea întreaga forţă în natura sa transcendentală, denumit homo luminous.

Ritualurile Munay Ki sunt «codurile» energetice pentru acest om ce va apărea şi au abilitatea de a transforma conştiinţa umană, astfel încât îmbătrânim, ne vindecăm şi murim în mod diferit pe măsură ce corpul nostru fizic evoluează într-un corp al luminii. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice în sistemul chakrelor, ritualuri care vindecă rănile trecutului nostru – ceea ce reprezintă moştenirea noastră karmică şi genetică.

Munay Ki sunt nouă mari ritualuri de iniţiere ale căii vindecătorului, unul din cei trei piloni ai învăţăturii medicale, cele mai profunde şi mai transformatoare ritualuri! Ele provin de la indienii Q’ero, samanii de nivel superior ai incaşilor, care îşi au originea în urmă cu peste 32.000 de ani la păstrătorii înţelepciunii din Himalaya, cunoscuţi ca fiind poporul Laika.

***

Ritualurile Munay Ki reprezintă esenţa învăţăturii primite de către Dr. Alberto Villoldo. A primit aceste iniţieri de la maeştrii săi (amintim aici pe don Antonio Morales, don Alejandro Cahuanchi, Juan Nunez del Prado, don Manuel Quispe), alături de binecuvantarea lor de a le transmite mai departe în întreaga lume.

Dacă, tradiţional, aceste iniţieri erau oferite după lungi perioade de efort individual din partea aspiranţilor, iminenţa lui 2012 face ca indienii Q’eros si dr. Alberto Villoldo să dorească ca cele 9 ritualuri să fie răspândite cât mai repede posibil, în special al nouălea ritual, cunoscut sub numele de Ritualul Creatorului. Ei cred că cele nouă ritualuri ale Munay Ki ne vor asista în acest moment de mare tranziţie – o schimbare care deja este in curs – în care noi evoluăm spre homo luminous, fiinţe de lumină.

***

Ritualurile Munay Ki sunt împărţite în trei categorii:

CELE PATRU RITUALURI DE BAZĂ

 Ritualul VindecătoruluiHumpeq – vă pune în legătură cu linia Vindecătorilor din trecut, va trezi, conştientiza şi dezvolta puterea vindecatoare ce se află în mâinile dumneavoastră.

Ritualul de Protecţie asigură protecţia totală şi constă din implementarea în corpul nostru de lumină a celor cinci benzi energetice reprezentând elementele pământului, aerului, focului, apei şi luminii pure.

Ritualurile ArmonieiAyni Karpai – constau în transmisia secretă a celor şapte arhetipuri universale în chakrele corespondente. Primirea acestui ritual vă ajută să vă purificaţi şi protejati chakrele, să vă dezvoltaţi corpul de lumină şi să nu fiţi afectat de trecutul dumneavoastră.

Ritualul ClarvăzătoruluiKarwak – permite deschiderea unor căi cerebrale pentru energie, care vor trezi aşa numita “vedere interioara” şi abilitatea de a percepe lumea invizibilă.

CELE TREI RITUALURI TRANSMISE PE LINIE ENERGETICĂ

Ritualurile Păstratorilor ZileiPampa Mesayok – este un ritual în care veţi fi puşi în legătură cu o linie renumită de maeştri vindecători din trecut. Primirea acestui ritual vă va permite să lucraţi cu energia locurilor sacre din diverse părţi ale lumii şi să vă vindecaţi partea feminină din dumneavoastră.

Ritualul Păstrătorilor Înţelepciunii Alto Mesayok – prin care veţi fi conectat la o linie a Fiinţelor de Lumină din trecut, dar şi din viitor. Primirea acestui ritual vă ajută să chemaţi Păstrătorii Înţelepciunii ca să vindecaţi partea masculină din dumneavoastră şi să păşiti în afara timpului.

Ritualul Păstrătorilor PământuluiKurak Akullak – vă va pune în legătură cu Fiinţele Superioare şi cei ce susţin viaţa pe pământ, cu stelele, soarele şi planeta noastră.

CELE DOUĂ RITUALURI ALE CELOR CE VOR VENI

Ritualul Păstrătorilor StelariMorshay Karpay – vă stabilizează câmpurile energetice după marea schimbare a vibraţiei energetice ce va surveni în anul 2012. Pin primirea acestui ritual, se deschide calea către Omul de Lumina (homo luminosus).

Ritualul CreatoruluiTaitanchis Tranti – trezeşte în noi natura noastră divină – Creatorul sau Lumina Interioara Divină – conectându-ne la Conştiinţa Universală, astfel încât să realizaţi şi să vă amintiţi că sunteţi parte a Principiului Creaţiei, de la cel mai mic grăunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers.

***

În cadrul seminarului de Munay Ki vor fi explicate detaliat toate cele nouă ritualuri ale iluminării.

Alături de noţiunile teoretice,  veţi primi iniţierile în toate aceste ritualuri, dar şi posibilitatea de a le transmite mai departe. Fiecare participant va avea propria lui piatră Pi pentru efectuarea iniţierilor.

Datorită faptului că ritualurile sunt oferite sub formă de „seminţe spirituale” şi necesită „pământ adânc şi fertil” în care să crească, cel ce le primeşte trebuie să continue să le hrănească cu ceremonii, rugăciuni şi dedicare. Abilitatea de a primi, menţine şi creşte ritualurile este dependentă de cum ai învăţat şi pus în practică lecţiile de înţelepciune şi cum stăpâneşti uneltele pe care o să le înveţi în acest ciclu de întâlniri, care te vor ajuta să-ţi cureţi câmpul energiei luminoase şi să parcurgi o frumoasă şi fascinantă călătorie de vindecare personală.

 

Scrieti un comentariu