MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Bolile şi cauzele lor

Cred că, fundamental, starea de boală o datorăm pierderii simţului Sinelui nostru profund (îndepărtării de Dumnezeu…). De aceea apar ataşamentele, apoi bolile minore, pentru ca, în final să ne confruntăm cu cele majore…

Într-un plan mai aproape de noi, sunt de acord cu teoria, pe care practica noastră ne-a probat-o, care susţine că majoritatea bolilor au o origine psihosomatică (mai puţin, poate, afecţiunile infecţioase şi traumatice).

Aşadar, credem că, în primul rând

  • acţiunile noastre incorect adaptate – modul în care reacţionăm la stres, „funcţionăm”, gândim, judecăm oamenii şi evenimentele, stabilim priorităţile, interpretăm evenimentele, suferim şi ne bucurăm etc. – care derivă din credinţele şi convingerile noastre
  • traumele prin care am trecut, îndeosebi în prima parte a vieţii şi mai ales în prima copilărie, când sufletul este foarte uşor de rănit, pentru că nu este apărat suficient de bine de o structură de personalitate care se află în plină dezvoltare
  • „programele” subconştiente moştenite, îndeosebi, de la părinţii şi bunicii noştri
  • propriile „programe” (soarta, cum spun oamenii), de asemenea subconştiente

sunt cele care perturbă nivelul şi funcţionarea energetica a corpului nostru fizic şi fac ca, în timp, să ne conducă la starea de dezechilibru funcţional şi, apoi, la boală – prin procese particulare de intoxicare şi degenerare locală.

Concluzia este interesantă şi dătătoare de speranţă, anume că boala este, de fapt, mai degrabă o încercare nereuşita de adaptare a organismului la condiţiile pe care chiar noi i le-am oferit sau prin care a fost obligat să treacă, nu o entitate străină care ne invadează din exterior.

S-ar putea să ţi se pară forţate unele dintre afirmaţiile noastre, când susţinem – de exemplu – că motivul unor grave probleme osteoarticulare, însoţite şi de cvasipermanente atacuri de panică apărute în ultimii ani de liceu la o tânără elevă, se datorează căderii acesteia într-un puţ cu 10 ani înainte. Sau că originea unui cancer tiroidian al unei tinere studente se află la vârsta de 11 ani, atunci când aceasta a asistat, din păcate, la decesul unui membru al familiei. Dovada însă că avem dreptate, este faptul că tratamentul nostru – aplicat plecând de la aceste premise – a dat rezultate, în comparaţie cu celelalte tratamente anterioare.

Exemplele pot continua pe multe pagini, ideea este însă că pentru a obţine vindecarea – iar vindecarea este ceea ce urmărim, nu doar o ameliorare trecătoare – trebuie găsită cauza!

Scrieti un comentariu