MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

Câteva cuvinte despre vindecarea reconectivă

Eric Pearl

Masaru Emoto

Lynne McTaggart

Textul următor nu îmi aparţine, este o sinteză a practicienilor români desprinsă din cartea a lui Eric Pearl, menţionată în primele rânduri, carte pe care am citit-o “pe nerăsuflate” şi care m-a determinat să-i urmez seminariile.

Eric este ceea ce numim o “personalitate fascinantă”, o prezenţă strălucitoare, dezinhibată şi dezinhibantă care te cucereşte.

Pentru mine a fost o sărbătoare, o bucurie şi a minţii şi a spiritului să fiu la Conferinţa lui din 2008 în Hamburg şi să-l ascult trei zile, vorbind alături de Masaru Emoto, Gregg Braden, Ervin Laszlo, Lynne McTaggart, Bruce Lipton, Rupert Sheldrake şi alţi câţiva “monştrii sacri”, de care nu auzisem decât de prin cărţi.

Gregg Braden

Ervin Laszlo

Rupert Sheldrake

Citind cartea “RECONECTAREA: „Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine” de Dr. Eric Pearl, “veţi afla adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat, aflat la dispoziţia oricui… Dacă aveţi intenţii serioase cu privire la vindecare şi sănătate, citiţi această carte.”

Dr. Christiane Northrup

De asemenea, din carte, veţi afla informaţii despre vindecarea ca descoperire, vindecarea ca teorie, vindecarea în practică şi vindecarea ca miracol. Prin “miracol”, dr. Eric Pearl înţelege un eveniment minunat, care materializează un act supranatural al lui Dumnezeu.

De asemenea, din carte, veţi afla informaţii despre vindecarea ca descoperire, vindecarea ca teorie, vindecarea în practică şi vindecarea ca miracol.  Prin “miracol”, dr. Eric Pearl înţelege un eveniment minunat, care materializează un act supranatural al lui Dumnezeu.

 Ce este Vindecarea Reconectivă?

 • Vindecarea Reconectivă este o formă de vindecare care se afla aici pe planetă pentru prima oară. Ea ne reconectează la totalitatea Universului, dat fiind că ne reconectează la totalitatea fiinţei noastre şi la ceea ce suntem. Se consideră că ea poate să ne reconecteze cu Universul şi cu esenţa noastră divină nu numai prin intermediul unui set nou de frecvenţe ale vindecării, ci şi prin intermediul unei benzi de frecvenţă cu totul nouă.
 • Vindecarea reconectivă se înscrie, mai degrabă, în sensul vindecării prin Spirit sau prin spiritualitate. Ceea ce se întâmplă ar putea fi definit cel mai bine ca şi o “comunicare spirituală / schimb de informaţii la nivel spiritual”.
 • Vindecarea reconectivă vine printr-o inteligenţă superioară sau universală, iar rezultatul este acela care este cel mai potrivit, indiferent de ceea ce noi sau pacientul considerăm, în mod conştient, că ar fi cel mai potrivit.
 • Vindecarea reconectivă nu este Atingerea Vindecatoare, Atingerea Terapeutică sau Atingerea pentru Sănătate. Nu este Reiki, Johrei, Jin Shin sau Qi Gong. Nu este nici o tehnică pe care aţi întâlnit-o până acum. Vindecarea reconectivă nu este deloc o tehnică. Vindecarea reconectivă transcende tehnica.
 • Vindecarea reconectivă depăşeşte cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetică. De asemenea, nu este vorba nici de “vindecare prin credinţă”. Nu trebuie să credeti în proces pentru ca el să funcţioneze.
 • Vindecarea reconectivă nu este nici o tehnică, nici o colecţie de tehnici. Ea nu prea are de-a face cu reguli şi cu proceduri.
 • VINDECAREA RECONECTIVĂ ESTE O NOUĂ STARE DE A FI. Ea devine voi. Voi deveniţi ea. Şi sunteţi schimbaţi pentru totdeauna. Punct.
 • Vindecarea reconectivă nu e doar ceva ce simtim sau ceva ce simte pacientul – este ceva ce putem vedea, efectiv, cum lucrează.
 • Aceasta vindecare (reconectivă) se referă la un proces de evoluţie, care ia naştere din co-creatie, la cel mai înalt nivel de interacţiune vibraţională cu Universul. Când trecem în zona trans-senzorială (adică dincolo de cele cinci simturi de bază pe care le avem), trecem într-un tărâm în care co-existăm cu o energie şi cu o prezenţă care depăşesc ceea ce am cunoscut până acum.
 • Vindecarea nu înseamnă un pacient intins pe masă şi un vindecator care, aplecat deasupra lui, îndrumă energie în corpul acestuia sau caută zonele de congestie.
 • Vindecarea este o călătorie, nu un punct de sosire. Procesul nu se stinge, pur şi simplu, atunci cand şedinţa s-a încheiat … pentru că nu se termină niciodată. Mereu poţi să progresezi; mereu poţi să fii mai bun. Şedintele continuă adesea singure, după ce s-a încheiat perioada “alocată”.
 • Vindecarile la care veţi fi martori se vor petrece într-o clipa, cu ajutorul fortei – şi prin forţa Graţiei Divine.
 • VINDECAREA ESTE O CHESTIUNE CARE SE DECIDE ÎNTRE PACIENT ŞI UNIVERS.
 • Toata lumea se vindecă – deşi nu neapărat în modul în care se aşteaptă să se întâmple acest lucru. Recunoscănd că “vindecarea” înseamna reconectarea cu perfecţiunea Universului, ne dăm seama că Universul ştie ce ne trebuie şi ce vom dobândi, ca rezultat a ceea ce am primit. Chestia este că ceea ce ne trebuie s-ar putea să nu corespundă întotdeauna cu ceea ce aşteptam noi sau cu ceea ce credem că vrem.
 • Un pacient cufundat în energie reconectivă are parte de mai mult decât o simplă “reparaţie”. El este impregnat cu lumină şi schimbă informaţii într-o conferinţă “la nivel înalt” cu Universul. Deşi aspectul de experienţă transcendentală al şedinţei poate sau nu să facă parte din vindecare, el este un dar preţios şi rar, adesea recunoscut ca fiind experienţa cea mai semnificativă din viaţă.
 • Cel mai puţin probabil să traiască deplinatatea unei experienţe de vindecare este persoana care vine insistand că tratamentul trebuie să funcţioneze. Dacă există vreun mod de a interfera cu vindecarea, este prin genul acesta de ataşament, prin această nevoie atotconsumatoare şi insistentă că, de data asta, va funcţiona.
 • Nu se vindecă boala sau infirmitatea – se vindecă persoana.
 • Alegerea de a se vindeca aparţine pacientului.
 • “A te face bine” este o definiţie mult prea limitată a vindecării. Faptul că ne gândim în acest fel ne deposedează de dreptul nostru din naştere, acela de a fi în comuniune directă cu Dumnezeu / Iubirea / Universul – de a fi, prin urmare, fiinţe care se susţin singure şi se vindecă singure.
  După cum înclinăm să credem deseori, vindecarea poate însemna şi reabilitarea simptomelor, a bolilor, a infirmităţilor şi a altor aspecte observabile, care împiedică funcţonarea deplină
 • Vindecarea înseamnă şi restaurarea integrităţii spirituale a unei persoane. În esenţă, vindecarea este aşa: eliberarea sau îndepartarea unui blocaj sau a unei interferenţe care ne-a ţinut separaţi de perfecţiunea Universului.
 • Dar, vindecarea  se referă la evoluţia noastră şi include şi restructurarea evolutivă a ADN-ului nostru şi reconectarea cu Universul, la un alt nivel.
 • Fenomenul Reconectării ne transportă, într-o măsură diferită, înapoi în amintirile noastre interioare, la această epocă de aur – şi ne leagă cu sentimentul nostru iniţial, de conexiune profundă cu tot ce este în viaţă.
  Ne intoarcem şi – în aceeaşi măsură – înaintăm către ceva nou. Vindecarea vine din această integritate.
  Adevarata vindecare. Vindecarea ce aduce evolutie.
 • Nivelul de vindecare despre care vorbim aici nu ne-a fost accesibil tot timpul.
 • În acest nou capitol al omenirii, am ajuns, în sfârşit, să recunoaştem şi să onorăm inteligenţa unei forţe vindecătoare superioare. Putem să recunoaştem că această energie ştie ce nu este în regulă cu noi, ce ajustări sunt necesare şi în ce ordine. Tipul acesta de vindecare nu are nici o legatură cu credinţa în vechile paradigme de diagnosticare şi dirijare.
 • Iubirea pe care se bazează vindecarea este iubirea pe care se bazează viaţa şi Universul. Este iubirea care îţi permite să ieşi din ego, să te dai la o parte şi să fii observator şi observat în acelaşi timp. Este iubirea care dă voie puterii care a făcut corpul să vindece corpul. Atunci are loc transformarea. Atunci curge lumina şi informaţia. Asta înseamnă iubirea.
 • Prezentul şi viitorul vindecării: să păşim doar în cadru, să devenim un termen al ecuaţiei şi să lăsăm lucrurile să aibă loc.
 • Mulţi practicieni (doctori, chiropracticieni şi specialişti în osteopatie) introduc vindecarea reconectivă în practicile lor – unii pe tăcute, altii mai zgomotos.
 • Pe măsură ce păşim pe cale şi ne realizăm potenţialul, vom înţelege, încet-încet, că ADN-ul nostru se modifică. Sistemul nostru imunitar se modifică şi se întăreşte … Celulele noastre vor primi mesaje şi seturi de instrucţiuni – iar noi vom şti cu siguranţă că acele suplimente şi vitamine, deşi ne sunt de preţ acum, vor cădea de la sine, pe măsură ce ne vom căpăta bunăstarea… Iluminarea nu ne va face mai sensibili, ci ne va întări sistemul în aşa fel, încât nimic nu va mai putea să treacă prin lumina pe care o purtăm. Treptat, vom putea să ne lepădăm de orice dependenţă aparentă de substanţele chimice cu care călătorim.
 • Este timpul să ne asumăm proprietatea asupra a ceea ce suntem, să ştim că noi suntem Lumină şi să permitem înţelepciunii care a creat corpul, să conducă acest corp.
 • Împotrivirea la vindecare poate lua multe forme; unele dintre acestea sunt atât de profund întreţesute cu alte aspecte ale vieţii pacientului, încât le putem vedea numai dintr-o perspectivă suficient de largă.
 • Un alt lucru de care nu se ocupă vindecarea reconectivă este tânguiala. Persoanele de pe masă nu au nevoie să stea acolo, să bocească şi să retrăiască experienţe vechi şi dureroase. Asta le tine fixate în trecut, în loc să le dea voie să meargă înainte. Universul se re-creează în jurul imaginii nostre de realitate. Dacă punem mereu vechile noastre casete, vom începe să le şi reproducem. Cu siguranţă, ideea că “fără trudă nu-i câştig” nu mai este valabilă. Două lucruri funcţionează, între iluzoriile nostre limite de timp: decizia noastra de a accepta vindecarea şi iminenţa şi deplinătatea demonstrării ei.
 • De câte şedinţe este nevoie? De oricâte sunt necesare pentru ca persoana să accepte vindecarea. La fel cum nu există doi fulgi de zăpadă identici, nu există nici două şedinţe de vindecare la fel. Unii ar putea alege mai multe şedinţe, altii doar una. Dacă nu s-a produs nici o schimbare vizibilă până la sfarşitul celei de a treia şedinţe, probabil că aceasta nu este cea mai potrivită cale pentru ca pacientul să îşi atingă rezultatele pe care le doreşte în mod conştient. Asta nu e “terapie”, şi nu este nici necesar, nici de dorit ca cineva să vină mereu la şedinţe.
 • Pacienţii se pot hotărî de la o şedinţă la alta dacă doresc să continue.
 • Unii pacienţi mărturisesc că, deşi fiecare şedinţă este unică, cea de-a treia are ceva absolut special.
 • Şedinţele reconective sunt aproape întotdeauna percepute ca plăcute, preţioase şi unice.
 • Realitatea existenţei acestei forme de vindecare a fost demonstrata în mod clar în practică şi, de asemenea, în laboratoarele de cercetare.
 • Cu toţii avem capacitatea de a transporta această nouă frecvenţă de vindecare. Nu este un dar pentru câţiva aleşi.
 • Da, toată lumea are capacitatea să poarte aceste frecvenţe şi să devină vindecător. Da, toata lumea poate ajunge la acest nivel, însă au ochii închişi. Doar câţiva sunt aceia care îndrăznesc să deschidă ochii … iar cei care îi deschid sunt adesea orbiţi de ceea ce văd.
 • Cine este vindecător? La această fază a tranziţiei nostre, vindecarea este o capacitate pe care o au toţi. Toate aceste consideraţii se bazează pe aprecierea “valorii” – iar valoarea noastră a fost deja stabilită, prin simplul fapt că suntem. Este minunat să aspirăm să devenim o persoană mai bună. Suntem aici ca să învăţăm şi ca să evoluăm. Nu avem nimic de demonstrat, nimic de realizat, nimic de făcut ca să devenim valoroşi. Deja suntem toate acestea. Nu putem aspira la ceva ce deja ne aparţine.
 • Este un dar al acestor vremuri; inteligenţa şi înţelepciunea de care avem nevoie ca să ne îndrume sunt deja aici.
 • Activarea mainilor. Prin activare înţelegem că ajutăm la formarea unei brese, prin care să primiţi această energie vindecatoare şi care să acţioneze ca un canal, prin care ea să treacă de la Univers către dvs. Acest pas este catalizatorul unui proces care vă porneşte în călătoria de transformare, dându-vă posibilitatea să transportaţi şi să găzduiţi aceste noi frecvenţe. Acest proces vă activează receptivitatea latentă la accesarea acestor noi frecvenţe vindecătoare. Are loc o antrenare de rezonanţă, de la o persoană la alta, care aminteşte întrucâtva de modul în care se antrenează ceasurile cu pendul, atunci când se află în aceeaşi încăpere. O activare mai serveşte şi altui scop. Ea demonstrează realitatea energiei, pentru că o pot simţi cu propriile maini. Aceste frecvenţe sunt extrem de palpabile şi inconfundabile. Senzaţiile anume pe care le simt oamenii pot fi diferite, de la om la om şi chiar de la o mână la alta, însă există un fir distinct de continuitate, care devine de necontestat, pe masură ce auziţi experienţele altor participanţi. Sunt obişnuite relatările despre senzaţii de gâdilare, palpitaţie, răceală, căldură, împingere, tragere, până la o senzaţie ca un vânt care trece prin maini. Chiar aceasta diversitate – şi faptul că ea este determinată de o Putere Superioara – face ca ceea ce vine să fie ceea ce este cel mai potrivit. Acest proces este auto-regulator, auto-determinator, auto-ajustabil şi întotdeauna perfect reactiv.
 • Vindecarea reconectivă oferă o perspectivă asupra acestor credinţe, care arată inutilitatea încercării de a le atribui semnificaţii specifice. Senzaţiile pe care le simţim – noi şi pacienţii cu care lucrăm – fac parte exact din procesul respectiv; ele reprezintă ceea ce ne trebuia atât nouă, cât şi pacienţilor – şi ceea ce primiţi.
 • Atunci când oamenii simt – efectiv simt – aceste senzaţii neaşteptate în mâini, este ca şi cum ni s-ar fi dat un fel de celule receptoare, codificate în ADN, astfel încât ele să se “cupleze” în momentul în care noi interacţionăm cu aceste frecvenţe.
 • Atunci când ni se activează mâinile sau oricare altă parte din corp, aceşti receptori se trezesc la viaţă şi – odată treziţi – apare şi receptivitatea; ea este un element a ceea ce suntem de aici înainte.
 • Dupa ce aţi simtit energia o dată, o puteţi găsi din nou, dacă vă plasaţi, pur şi simplu, atenţia pe ea. Aţi început transformarea, pentru a putea transporta şi găzdui aceste frecvenţe.
 • Ca rasă, pătrundem la un nivel de frecvenţă la care neadevărurile nu îşi vor mai putea antrena vibraţiile şi – fiind prea dense – pur şi simplu se vor destrăma; separările vor fi vindecate, iar superstiţiile vor dispărea.
 • În prezent, facem primii paşi către această Reconectare. Noi suntem avangarda care duce acest nou val de vindecare în linia întâi a ceea ce se va dovedi a fi stadiul următor de evoluţie a omenirii.
 • Aceste frecvenţe reconective au ceva specific, ceva ce le diferenţiază de altele la care am avut acces până acum pe planetă.
 • Reţineţi că frecvenţele reconective se auto-ajustează şi se auto-reglează, ele fiind îndrumate de Inteligenţa Superioară a Universului.
 • Vindecările apar prin unitate şi unime.
 • Ca “vindecători”, devenim o verigă din lanţul reconectării. Energia vindecătoare vine de la Sursa – ea curge în noi şi prin noi, emanând de la noi şi înspre noi. Această energie este ca o lumină care trece printr-o prismă. Noi suntem prisma. Ne alăturăm pacientului şi Universului, pentru a genera un câmp reciproc format din iubire în cel mai exaltat sens al acestui cuvânt – şi o stare de unitate. Universul recunoaşte nevoile pacientului şi apoi furnizează circumstanţele care permit o reacţie corespunzătoare la aceste nevoi.
 • Ca practicieni, atunci cand facilităm aceste energii, nu numai că sprijinim vindecarea unei persoane, ci o şi ajutăm să integreze nişte transformări de o măreţie şi de o importanţă necunoscute până atunci.
 • Rolul nostru, al practicienilor, în cadrul şedinţei este să îndepărtăm interferenţele sau blocajele din calea persoanei respective / pacientului. După ce am îndepărtat blocajele, este responsabilitatea persoanei respective să avanseze.
 • Noi nu suntem vindecători. Noi suntem doar un termen al ecuaţiei. Ecuaţia are trei termeni: un termen este pacientul, un termen suntem noi, iar un alt termen este Dumnezeu. Când Dumnezeul din noi se întâlneşte cu Dumnezeul din pacient, se întâmplă lucrurile cele mai uimitoare. Ecuaţia aceasta se numeşte uneori “Puterea lui Unu” sau “Puterea lui Trei”.
 • Frecvenţele vibraţionale ale pacientului interacţioneaza cumva cu vibraţiile care vin din Univers prin implicarea noastră şi reacţionează la ele. Atunci când aceste frecvenţe (ale pacientului, ale practicianului şi ale Universului) interacţionează, undele se pot combina în aşa fel, încât să creeze o frecvenţă cu totul nouă.
 • Nu noi, practicienii care facilităm şedinţele de vindecare reconectivă suntem vindecătorul; numai Dumnezeu este vindecătorul. Noi suntem doar o parte din ecuaţie, care ne dăm la o parte din drum şi lăsăm o Putere Superioară să îndrume.
 • Sarcina pe care o avem ca practicieni este să ascultăm, apoi să fim catalizatorul vindecării pacientului.
 • Cercetările ştiinţifice realizate au demonstrat că atunci când oamenii folosesc energia reconectivă, de fapt se absoarbe ceva. Oamenii primesc energie, nu o trimit.
 • Aşa cum vindecătorii trebuie să-şi accepte rolul de canale, la fel şi pacienţii trebuie să-şi accepte rolul de primitori.
 • Treaba pacientului este, pur şi simplu, să se pună la dispoziţia energiilor vindecatoare şi apoi să accepte ceea ce aduc acestea. Şi este sigur că ele vor aduce ceva.
  Doar că ceea ce aduc s-ar putea sa fie o surpriză.
 • Ataşamentul, aşteptarea unui anumit rezultat este cea mai puternica interferenţă în cadrul procesului de vindecare, o constrângere care împiedică curgerea a ceea ce v-ar plăcea să primiţi.
 • Ataşamentul este unul dintre puţinele lucruri care pot interfera şi încetini acest proces de vindecare.
 • Când lucrăm cu energiile reconective, nu numai că diagnosticarea este inutilă, dar ea chiar ne împiedică. Cu cât ştim mai puţine despre pacient, cu atât mai bine, pentru că este cu atât mai probabil că vom încerca să dirijăm şedinţa, în mod conştient sau în alt fel. Cu cât mai puţin încercăm să dirijăm, cu atât mai mult facem loc Universului să dirijeze – şi cu atât mai măreţe sunt rezultatele. Atunci când ne dăm la o parte, apare un anumit nivel de graţie şi uşurinţă.
 • Treaba noastră, ca vindecători, este de a ne da la o parte din drum – pur si simplu – şi de a lăsa ceva ce este atotştiutor şi atotvăzător să ia deciziile potrivite.
 • Dacă vă deschideţi şi căutaţi această reconectare, meritaţi să o primiţi. Nu aşteptaţi până când credeţi că egoul vostru este ţinut sub control.
 • Din păcate, recurgerea la soluţia medicală de la început întârzie, de cele mai multe ori, un ajutor natural important – însă corpul nostru are cu atât mai multe sanse să se vindece complet şi deplin, cu cât apelăm mai devreme la cineva care ne poate ajuta. Dacă luăm medicamente şi ne mascăm simptomele chiar de la început, până ce lucrurile vor ajunge să se înrăutăţească atât de mult, încât să fim nevoiţi să mergem la cineva care să se ocupe de îndepărtarea cauzei şi să dea voie corpului să se vindece, se poate ca sănătatea nostra să fi ajuns deja la un punct de la care să nu mai poată fi recuperată 100%. La fel, dacă o luăm de la început pe calea chirurgicală şi operaţia nu dă rezultate, atunci, până ajungem să consultăm un chiropractician, un acupuncturist sau pe altcineva care să lucreze din perspectiva îndepărtării dezechilibrului şi să dea voie vindecării noastre să vină de sus, de jos, dinăuntru şi din afară, ne vom putea duce la ei doar cu partea din noi care a mai rămas întreagă. Evident, 100% din mai puţin de 100% este, totuşi, mai puţin de 100%.
 • Oare nu e logic ca, dacă organismul nostru are posibilitatea să se vindece, să căutăm pe cineva care să ne ajute să facilităm acest proces în noi, înainte de a apela la un set de măsuri de natură mai invazivă?
 • Pe masura ce publicul îşi deschide ochii, medicina îşi deschide mintea.

Scrieti un comentariu