MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

7 Secrete pentru a vă cunoaşte Sinele mai Înalt

(Prof. Dr. Asoka Selvarajah)

Fiecare dintre noi este conectat cu Divinul. Sinele nostru Superior depăşeşte cu mult înţelegerea pe care o avem noi, prin mintea noastră conştientă. Aceasta este puterea pe care au accesat-o toate geniile şi toţi învăţaţii din istorie. De asemenea este şi locul în care se produc miracolele şi toata magia din viaţa noastră. Iată în continuare şapte paşi pentru a ajunge să vă contactaţi Sinele Superior.

1. Credinţa şi Aşteptarea: Transformaţi-vă modul de a vedea lumea!

Primul pas este SĂ CREZI că ai un Sine Superior, cu care să poţi stabili o comunicare! Apoi, în fiecare zi să te aştepţi ca această comunicare să se îmbunătăţească, pe măsură ce tu te concentrezi cu sârguinţă pe dezvoltarea interioara. Fără aceste doua cerinţe esenţiale, este greu să obţii ceva în viaţă, chiar şi la nivel fizic. Pentru creşterea interioară, aceste două calităţi sunt de bază. Aşa că stabileşte-ţi ca  SCOP să reuşeşti să-ţi contactezi Sinele Înalt, revino asupra acestui scop zilnic, şi menţine-ţi dorinţa cu hotărâre până când succesul e de partea ta.

Suntem crescuţi, iniţial, cu o perspectivă materialistă asupra lumii şi care neglijează rolul  Spiritului. Pentru a stabili o legătură strânsă cu tărâmurile spirituale, e nevoie ca întreaga noastră fiinţă – conştientă şi subconştientă – să fie adecvata SCOPULUI nostru. În orice activitate majoră trebuie să stabiliţi întâi regulile jocului şi modul în care se va juca.

La fel este şi cu contactarea Sinelui Superior. De aceea căutaţi scrieri sau învăţături care să vă extindă înţelegerea Universului ca fiind în mod fundamental un tărâm al Conştiinţei şi al Minţii.

2. Singurătate şi Meditaţie

În mod regulat faceţi-vă timp pentru voi, când să fiţi complet singuri, de preferat într-un loc liniştit. Doar staţi în linişte, fără nici un fel de aşteptări. Nu faceţi NIMIC. Vă veţi simţi destul de neconfortabil şi de ciudat, la început. Insistaţi. Daţi timp şi loc pentru ca vocea interioară să se poată face auzită. Şi o veţi auzi ori în timpul acela de tăcere ori mai târziu, în cursul zilei. Un moment de sincronicitate se va produce; cineva vă va spune exact ce aveţi nevoie să auziţi sau veţi avea o revelaţie fulgerătoare. Toate geniile din istorie şi-au găsit timp să stea singuri, în linişte absolută. Şi tu ar trebui să o faci.

În timpul meditaţiei, lucraţi ca să vă disciplinaţi mintea şi să reduceţi la tăcere sporovăiala permanentă care intervine în mod constant. Creaţi un vas pur pe care să îl umple Sinele Superior. Urmărirea propriei respiraţii este o disciplină de meditaţie excelentă, la fel ca şi concentrarea asupra flăcării unei lumânări. Sau puteţi vizualiza o minge de lumina aurie în plexul solar care vă inundă întregul trup cu energie şi vindecare. Sunt multe practici pe care le puteţi studia şi folosi.

3. Jurnalul

Ţineţi un jurnal cu trăirile, emoţiile, visele şi intuiţiile pe care le aveţi zilnic. Asta vă va ajuta să intraţi în contact mai strâns cu profunzimile intuiţiei interioare. Aici puteţi să puneţi întrebări Sinelui Superior şi apoi să notaţi orice răspuns sau intuiţie primiţi. Dacă faceţi lucrul acesta cu regularitate, având credinţă şi aşteptări pozitive, veţi primi cu siguranţă răspunsurile de care aveţi nevoie.

4. Dialogul interior

Purtaţi un dialog interior cu Sinele Superior. Pentru următoarele 40 de zile, hotărâţi-vă să fiţi în legătură cu acesta pe parcursul întregii zile. Spuneţi-i : “Ştiu că eşti acolo şi aş vrea să te cunosc şi să îţi acord atenţia cuvenită. Te rog, începe să îmi vorbeşti şi ghidează-mi viata”. Nu vă îngrijoraţi că la început dialogul se va desfăşura doar într-un singur sens. Amintiţi-vă că nu aţi mai comunicat de decenii! Are să vă ia un pic de timp să îndepărtaţi pânzele de păianjen! Continuaţi cu acest dialog interior ca şi când aţi vorbi unui prieten: pălăvrăgind, punând întrebări, împărtăşindu-vă speranţele şi apoi începeţi să ascultaţi răspunsurile. Vor veni, fiţi siguri!

5. Lecţiile de viaţă

Priviţi viaţa ca pe o şcoală a misterelor. Credeţi că întreaga voastră existenţă – evenimentele, situaţiile şi oamenii – au fost structurate CU PRECIZIE pentru a vă învăţa exact ceea ce trebuie să ştiţi în acest moment. Abordaţi viaţa ca şi când întreaga creaţie conspiră pentru a vă face bine vouă! Ori de câte ori se întâmplă ceva în viaţa voastră, de bine sau de rău, întrebaţi-vă care e lecţia de învăţat de aici. Chiar şi personajele şi situaţiile mai neplăcute au fost în mod deliberat puse în calea voastră, ca o provocare care să vă ajute să evoluaţi. Când începeţi să vedeţi viaţa ca pe o piesă în care voi jucaţi rolul principal, atunci şi rolul Sinelui Superior va deveni din ce în ce mai evident în viaţa voastră. Notaţi-vă descoperirile în jurnal.

6. Visele

Aşteptaţi-vă ca Sinele Superior să vă vorbească în vise. Înainte de a merge la culcare, faceţi câteva mişcări de gimnastica: întinderi, aplecări… ca să vă relaxaţi total corpul. Puneţi  Sinelui Superior o întrebare şi aşteptaţi-vă să primiţi răspunsul în vis. Când vă treziţi, amintiţi-vă tot ce puteţi din visele voastre şi scrieţi în jurnal. Dacă nu aveţi abilitatea de a vă aminti visele, a o căpăta necesită ceva timp şi perseverenţă. Cu toate acestea, cu răbdare, veţi începe să vă amintiţi visele şi să primiţi răspunsurile de la Sinele Superior.

7. Conştientizarea / Atenţia

Concentraţi-vă din ce în ce mai mult pe clipa prezentă, pe ACUM. Când mâncaţi, fiţi conştienţi de ce mâncaţi. Singurul moment real este cel de acum – trecutul e pentru vecie dus, iar viitorul nu a venit încă. De aceea, lucraţi pentru a vă curăţa mintea de griji, iluzii şi extrapolări. Alungaţi forfota mentală şi creaţi spaţiu pentru a fi umplut de Sinele Superior.

Răbdarea este catalizatorul progresului!

Amintiţi-vă că se poate să vă fi petrecut întreaga viaţă complet separat de Sinele Superior. De aceea vă va lua ceva timp să învăţaţi cum să restabiliţi legătura. Orice lucru important, care merită a fi făcut, necesită timp şi antrenament. Fiţi vigilenţi şi practicaţi cei şapte paşi zilnic şi veţi primi răspunsurile de care aveţi nevoie. Nu uitaţi: Sinele Superior vrea să fie în contact permanent cu voi. De fapt, chiar şi numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu. Sinele Superior, de fapt, sunteţi voi ! Voi cei adevăraţi. Aşa că, luaţi legătura cu VOI ÎNŞIVĂ!

Scrieti un comentariu