MEDICINĂ COMPLEMENTARĂ ŞI ALTERNATIVĂ:

. Tehnica BOWEN (BOWTECH) – nivel Master (www.bowtech.ro – site-ul oficial al Academiei Bowen Australia)
. Cristaloterapie Pranică&DaEl
. Tehnică Radiantă gr. I, II şi III
. Pranic Healing
. Terapia Biodinamică Craniosacrală Integrală
. Reflexoterapie
. Metoda Access Bars®
. Access Conscousness / Accesarea Conștiinței
. Proceduri de Corp / Access Body
. Access Energetic Facelift
. Medicină energetică incașă – Şcoala Villoldo „THE FOUR WINDS”
. Tehnica de ”Iluminare”
. Tehnica de ”Extracție”
. Tehnica de ”Recuperarea de suflet”
. Metoda ”Joalis” de detoxifiere
. OFT – Original Feeling Touch
. Noesiterapie
. Psihoterapie Pranică
. Reconectarea (The Reconnection)
. Reiki Usui Ryoho 7 grade
. Somatoterapie și exerciții energetice
. Healing Touch
. Tehnică metamorfică
. Theta și Alfa Healing
. Vindecare prin regresii temporale
. Vindecare Reconectivă (Reconnective Healing)

. Terapie spirituală de grup
. Terapie transpersonală ”Pneuma System Therapy”
. Medicină informațională – CoRe Inergetix System.
. Medicină energetică – 3D - non-linear-analyzer system
. Știința vindecării germanice (New German Medicine).
. Constelații Familiale – terapii sistemice.
. Consultații medicină de recuperare.
. Evaluarea computerizată a coloanei vertebrale – Spinal Mouse System.
. Masaj AYURVEDIC și de relaxare.
. Kinetoterapie.

————————————————

„În S.U.A. unul din trei oameni folosesc terapiile complementare, mai mult de jumătate din medicii de familie le prescriu, iar în 2/3 din cele 125 de facultăţi de medicină se predau cursuri pentru cunoaşterea şi folosirea terapiilor complementare”…

————————————————

Organizăm stagii de pregătire pentru tineri/tinere, terapeuți sau care doresc sa devină terapeuți de medicină alternativă / complementară în cadrul Centrului nostru de Sănătate ”Sf. Grigorie Decapolitul”. Așteptăm CV-urile voastre la marinmsgd@yahoo.com sau la contact.

————————————————

De la Valeriu Popa (extrase din înregistrări video)

- „Din punct de vedere chimic, omul este o creaţie a Divinului, dar fizicul nu poate să sălăşluiască singur şi să se dezvolte fără cea de a doua parte psihică. Deci, acest corp uman este format din două elemente: fizic – pipăibil şi bioenergetic – demonstrabil „mâine“, după ce ştiinţa îl va accepta.

- Corpul uman e format din mai multe elemente, unul din ele fiind corpul vital. Conform Legii Divine, partea aceasta vitală, în timpul somnului iese din corp pentru a se încarcă în vederea activităţii zilei de mâine. Ne încărcăm energetic din alimentele consumate, însă elementele de importanţă deosebită nu le putem lua decât din zona (corespunzătoare evoluţiei) în care am fost înainte de a veni la viaţă.”

- „Un copil când vine la viaţa preia energia din spaţiu, o integrează în materia care creşte în pântecul mamei, ia energia din alimentele pe care mama la ingerează, ia energie şi de la tata în timpul zilei, iar de la mama în timpul nopţii şi aşa, încet încet, împreună cu îngerul intrupator construiesc corpul în care va sălăşlui viaţa pe care o începe pe această planetă.”

- „Nu e suficient să fii religios, trebuie să fii profund în a te conecta cu Energia Universală, trebuie să ai trăirea de conectare cu Energia Divină, nu numai prin vorbe.”

- „O rugăciune făcută pentru acele stări de boală care sunt dobândite prin liberul arbitru fără să respecţi Legea Divină, acelea pot fi ajutate; cele care ţi le-ai luat ca boală şi ca să înveţi din greşelile anterioare, acelea nu ţi le poate ierta nimeni. Noi trebuie să învăţăm să ne rugăm Divinităţii să ne ajute să nu greşim, nu să ne rugăm Divinităţii după ce am greşit.”

- „În faţa mea vin două categorii de bolnavi: autoprogramaţi şi autoaccidentaţi prin liberul arbitru. Autoaccidentat este un individ care datorită nerespectării unor reguli, a ajuns în stare de dezechilibru; face ce-i spun şi chiar mai mult decât îi spun, şi se reface. Cel autoprogramat, care şi-a luat în programul lui boala respectivă se apucă de regim, se face că face şi nu reuşeşte.”

- „Sănătatea este cea mai perfectă meserie a acestei planete. Corpul uman este cea mai perfectă maşina a acestei planete. Meseria de sănătate n-o poţi învăţa decât de la natură, de la nimeni altcineva.”

- „Medicul de mâine trebuie să înveţe atâta religie, încât să ştie mai mult decât preotul, preotul trebuie să înveţe atâta medicină, încât să ştie mai mult decât medicul; el trebuie să vorbească în cadrul bisericii şi despre factorul sănătate.”

- „Din viaţa nu rămâi decât cu cunoştinţele ştiinţifice acumulate din toate domeniile şi faptele de iubire morală. Asta e bagajul cu care pleci sus, asta e toată averea ta.”

- „Ştiinţa spirituală va lumina lumea.”

- „De la gând, gest, privire, vorba, fapta totul se înregistrează, se computerizează şi după ce plecăm din viaţă ne întâlnim cu noi.”

- „Nimic nu este întâmplător, totul este programat.”

- „Boala începe în energetic cu mulţi ani înainte şi se manifestă în fizic; de exemplu, un cancer începe cu 8 ani înainte ca el să apară că boala fizică.”

Scrieti un comentariu